Kallbadsklass påYoga Games i Båstad

I september hade jag glädjen att delta på Yoga Games i Båstad på Hotel Skansen där jag höll en teoretisk och praktisk föreläsning om Kallbad.

Kallbad stärker bl.a. immunsystemet och förbättrar hälsan. Det är en populär metod som har visat sig ha många hälsofördelar och som blivit alltmer populär. Under pandemin började många att kallbada och insåg att detta är fantastiskt fysiskt och mentalt.

Jag föreläste om fördelarna att gå utanför sin komfortzone, släppa taget, vara modig och att våga göra saker i livet som kan vara mycket obehagligt, men man gör det ändå. Detta ökar det fysiska och psykiska välmåendet. Jag delade vad kallbad har för positiva hälsofördelar för kropp & själ och gav verktyg för hur kallbad kan vara ett coachingverktyg. Efter en presentation, kortare genomgång och en andningsövning i kallbadhuset guidade jag deltagarna igenom en längre kallbadssession för att bl.a. släppa tankar som skaver i livet och hitta ett sätt att befinna sig i nuet.

Låter detta som något som du som privatperson, din kompisgrupp eller ditt företag skulle vara intresserade av att prova på. Varmt Välkommen att kontakta mig för privata- eller gruppföreläsningar i kallbad.