Om Paula


Om Paula


Jag är beteendevetare, diplomerad Kognitiv beteendeterapeut, Mindfulnessinstruktör och gått utbildning i Acceptance and Commitment Therapy (ACT) och i Livskompassen, som är ett verktyg inom ACT. Jag arbetar med personer med bl.a. nedstämdhet/depression, stress/utmattning, oro, ångest, prestationsångest, låg självkänsla, osund självkritik och ätstörningsproblematik. Jag har alltid varit intresserad av människors utveckling och psykiska och fysiska hälsa.


Jag har läst psykologi vid Göteborgs universitet, till KBT-terapeut vid KBT Svealand (auktoriserad av Svenska föreningen för kognitiva och beteendeinriktade terapier, sfkbt) i Örebro. Jag har även gått Psykologpartners Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Livskompassen hos Bli en bättre behandlare och Henrik Koks kurs (Naturligt Vis) i Mindfulness. Jag har även läst kurser inom kost, näring, hälsa, motion och hur det är att vara tonårsflicka på 2000-talet. Jag är volontär hos organisationen Frisk & Fri där jag sitter i stödchatt och arbetar med We Care. Jag är även terapeut åt VeckoRevyn. Där svarar jag på läsarnas frågor - allt från otrohet till hur man hanterar en konflikt med sin mamma och stress i vardagen. Klicka gärna in på denna sida VeckoRevyn för att läsa mer.


Medlem i Svenska föreningen för kognitiva och beteendeinriktade terapier, sfkbt. Jag har regelbunden handledning av en leg. psykolog och leg. psykoterapeut.


Har du frågor eller vill boka en tid är du varmt välkommen att kontakta mig.


Paula Warfvinge"Livet måste förstås baklänges men levas framlänges."

Sören Kierkegaard

Samtalshjälpen Paula Warfvinge

Copyright @ All Rights Reserved

< >