Älskar, älskar inte våren 2024

Parterapeut i tv-serien”Älskar, Älskar inte”

Som en erfaren parterapeut är jag alltid fascinerad av berättelser om kärlek och relationer och hur olika par hanterar utmaningar och glädjeämnen i sina förhållanden. Därför var det mycket roligt att få vara med i tv-programmet ”Älskar, älskar inte” och ha parsamtal och hjälpa paret Amanda Elfstrand och Korinne Lovell Campbell att navigera genom sina relationssvårigheter.

Programmet spelades in på Skönhetsfabriken på Clarion Hotel Post i Göteborg. Kommunikationen, kulturella skillnader, ärlighet och sårbarhet var några av de ämnen som vi lyfte under samtalet tillsammans.

– Det känns mycket bra att få bidra till att hjälpa par att övervinna sina utmaningar och bygga starka, hållbara relationer. Det är mycket bra att relationsprogram lyfts i vårt samhälle och att vikten av sårbarhet, öppenhet och kommunikation uppmärksammas och hur viktigt parterapi kan vara för att lyckas med detta.

Älskar, älskar inte började sändas 2021 på Kanal 5 och discovery+ och sätter fokus på fyra olika par med olika åldrar och livssituationer och leds av programledaren Agneta Sjödin. Varje avsnitt ägnas åt att utforska en av dessa par och de unika utmaningar och glädjeämnen de möter i sina relationer. Serien ger en djupgående inblick i de komplexa och ibland kaotiska aspekterna av romantiska förhållanden.

I programmet berör man flera teman som är relevanta för dagens relationer, vilket gör det än mer fascinerande för en parterapeut som jag själv att få vara en del av detta. Genom att följa dessa fyra par får vi möjlighet att dyka djupt in i deras känslomässiga världar och förstå de komplexa dynamikerna som påverkar deras förhållanden.

”Älskar, älskar inte” erbjuder underhållning, men också en möjlighet att reflektera över våra egna relationer och hur vi kan hantera dem.

Titta på programmet

Yoga Games

Instruktör Yoga Games

I september hade jag glädjen att delta på Yoga Games i Båstad på Hotel Skansen där jag höll en teoretisk och praktisk föreläsning om Kallbad.

Jag föreläste om fördelarna att gå utanför sin komfortzone, släppa taget, vara modig och att våga göra saker i livet som kan vara mycket obehagligt, men man gör det ändå. Detta ökar det fysiska och psykiska välmåendet. Jag delade vad kallbad har för positiva hälsofördelar för kropp & själ och gav verktyg för hur kallbad kan vara ett coachingverktyg.

Låter detta som något som du som privatperson, din kompisgrupp eller ditt företag skulle vara intresserade av att prova på. Varmt Välkommen att kontakta mig för privata- eller gruppföreläsningar i kallbad.

Mer om Yoga Games